Avatud:

E,T,N,R 9:00 - 16:00

K 11:00 - 18:00

L, P - Suletud

Privaatsuspoliitika
  • 1. Isikuandmete töötlemine

    • 1.1 Isikuandmete vastutav töötleja on Emilie OÜ (veebipood emilie.ee), registrikood 10403526, aadress Rannamõisa tee 4f Haabersti linnaosa, Tallinn Harju maakond 13516, e-mail: infoemilie.ee.
    • 1.2 Veebipood emilie.ee töötleb Tarbija isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega.
    • 1.3 Veebipood emilie.ee töötleb ja edastab logistikapartneritele (Itella Estonia OÜ, Loomäe tee 13, 75306, Lehmja küla, Rae vald, infosmartpost.ee, telefon: 43 54 547; DPD Eesti AS, Taevavärava tee 1, 75306 Lehmja küla, Rae vald, dpddpd.ee, telefon: 613 0012) Tarbija isikuandmeid ainult tellitud kauba kätte toimetamiseks.
    • 1.4 Me ei müü ega avalikusta Tarbija andmeid kolmandale osapoolele ilma Teie eelneva nõusolekuta või seaduses sätestatud juhtudel.
    • 1.5 Veebipood emilie.ee töötleb Tarbija: ees- ja perekonnanime, telefoninumbrit, e-maili ja postiaadressi.
    • 1.6 Veebipood emilie.ee saadab tellimuse teinud Tarbijale e-mailile teavitusi, mis on seotud tellimuste kohaletoimetamise või muu tellimusi puudutava informatsiooni vahetamisega.
    • 1.7 Tarbijal on õigus tutvuda oma isikuandmetega ning nõuda nende andmete parandamist või kustutamist, va juhul, kui seadus sätestab teisiti.
    • 1.8 Kõiki isikuandmeid puudutavate küsimuste korral on Tarbijal õigus saata veebipoele emilie.ee e-mail: infoemilie.ee.
  • 2. Küpsiste kasutamise põhimõtted

    • 2.1 Mis on küpsised ja kuidas need toimivad? Küpsised on väiksemahulised tekstifailid, mis salvestatakse Emilie OÜ (edaspidi meie) veebilehte külastades brauseri poolt Sinu arvutisse või seadmesse, eesmärgiga Sinu veebilehe kogemust parandada, hinnata sisu kasutamist ja toetada enda teenuste turundamist. Küpsised on olulised meie veebiteenuse lihtsamaks ja mugavamaks muutmisel, meie veebilehe kasutatavuse jälgimiseks ning Sulle parema teenuse pakkumiseks.
    • 2.2 Milliseid küpsiseid me kasutame? Me kasutame esimese ja kolmanda osapoole küpsiseid, mis samal ajal võivad olla ka seansi või püsiküpsised. Ajutised ehk seansi küpsised salvestatakse Sinu arvutisse üksnes ajaks, mil Sa konkreetset veebilehitsejat kasutad ning kustutatakse pärast veebilehitseja sulgemist. Ajutisi küpsiseid kasutatakse tavaliselt selleks, et pakkuda arvutikasutajale mugavamat veebilehitseja kasutamise võimalust. Püsiküpsised on küpsised, mis salvestatakse Sinu arvutisse pärast veebilehitseja sulgemist ning millele omavad juurdepääsu ning saavad kasutada konkreetsete küpsiste omanikud. Püsiküpsised võivad jääda Sinu arvutisse päevadeks, kuudeks või aastateks, sõltuvalt küpsiste omanike poolt määratletud perioodist. Esimese osapoole küpsised on küpsised, mille paigaldame kodulehele meie ning mille abil on võimalik salvestada teavet, mida taaskasutatakse järgmisel korral, kui Sa veebilehte külastad. Kolmanda osapoole küpsised on küpsised, mis on loodud kolmandate osapoolte poolt ning mida meie kasutame analüütilisel eesmärgil. Küpsised loovad parema ligipääsetavuse meie veebilehele ning analüüsivad kasutajate profiili selleks, et me saaksime neile pakkuda neile sobivaimat teenust. Me kasutame saadud teavet veebilehe funktsionaalsuse raportite koostamiseks ning veebilehe tõhusamaks muutmiseks. Käesolevaga on toodud andmed, kuidas ja milliseid küpsiseid meie veebilehel kasutatakse Sinu kasutajakogemuse rikastamiseks ning toodud juhiseid, et saaksid otsustada, kas soovid nende kasutamist lubada.
    • 2.3 Kuidas küpsiseid kustutada või nende installeerimist blokeerida? Vastavalt vajadusele on Sul võimalik blokeerida või kustutada salvestatud küpsised või võtta tagasi nõusolek küpsiste salvestamiseks Sinu arvutisse või seadmesse. Sõltuvalt veebilehitsejast on alljärgnevalt lisatud juhendavad viited, kuidas häälestada enamlevinud veebilehitsejaid küpsiste ja turvaseadete osas.
    • - Internet Explorer
    • - Google Chrome
    • - Mozilla Firefox
    • - Opera
    • - Safari
    • 2.4 Mis juhtub, kui blokeerida või kustutada küpsised? Küpsiste salvestamise blokeerimine või salvestatud küpsiste kustutamine võib Sul takistada meie veebilehel www.emilie.ee teatud osade kasutamist ning piirata veebilehe tööd.
    • 2.5 Kas küpsiste kasutamise põhimõtteid on võimalik muuta? Käesolevaid küpsiste kasutamise põhimõtteid on võimalik muuta juhul, kui jõustuvad muudatused seadusandluses või muudes regulatsioonides, millega kaasnevad olulised muudatused küpsiste paigaldamise või kasutamise tingimustes. Igal juhul teavitatakse küpsiste kasutamise põhimõtete muutumisest meie veebilehel vastava teatega.
OÜ Emilie | Rannamõisa tee 4f, 13516 Tallinn | 6 720 228 | info [ät] emilie.ee